EVALUAREA GRATUITĂ a Cazului Tău Special
De ce Evaluare?  Ca să poţi decide care este calea ce mai potrivită pentru a rezolva situaţia conflictuală în care te găseşti, ai nevoie de o discuţie cu un mediator. Ca să iei o decizie informată trebuie să cunoşti toate detaliile de care ai nevoie şi pe care să îţi bazezi decizia, nu-i aşa?

Priveşte lucurile şi astfel: aşa cum atunci când ai o problemă de sănătate  te duci să consulţi un medic, tot aşa când esti implicat într-o situaţie conflictuală ceri înainte de orice părerea specialistului în rezolvarea conflictelor: MEDIATORUL!

Ce vom face noi concret pentru tine?  Unul din membrii echipei noastre de mediatori  va realiza o analiză a situaţiei tale conflictuale şi îţi va spune:

  • dacă medierea este potrivită pentru soluţionarea cazului tău special, sau
  • dacă singura ta opţiune este calea instanţei, caz în care îţi va recomanda să stai de vorbă cu un avocat specializat în materia de drept în care se încadrează cazul tău.

Mediatorul  îti va explica în ce constă procedura medierii, care sunt beneficiile tale concrete din mediere, care sunt efectele medierii şi care sunt riscurile la care te expui dacă nu alegi medierea.

Ce trebuie să faci pentru a beneficia de Evaluarea Gratuită? 

Echipa noastră de mediatori profesionişti  nu va fi niciodată prea ocupată pentru  o discuţie cu tine!

Lasă-ne datele tale de contact AICI cu mesajul ”Evaluare gratuită”.

Te vom  suna pentru a stabili data şi ora întâlnirii!